Voorraad bijhouden, nu kinderlijk eenvoudig

Teambase 2.2.07 introduceert de mogelijkheid om voorraad van artikelen bij te houden. Artikelen worden opslagen binnen een magazijn, een magazijn maakt onderdeel uit van een vestiging. Hierdoor is het mogelijk om meerdere magazijnen per vestiging te hebben. Een magazijn kan een fysieke locatie zijn of bijvoorbeeld één van uw auto’s van uw servicemonteurs.

Voorraad bijhouden in Excel, behoort tot het verleden

Om een vestiging of magazijn aan te maken dient de hoofdgebruiker (dit is de gebruiker die de Teambaseomgeving heeft aangemaakt) de module aan te zetten voor de omgeving via “Instellingen > algemeen > modules“.  Na het aanzetten van de voorraadmodule is het mogelijk om via “instellingen > Voorraad “ een vestiging of magazijn aan te maken. 

Voorraad bijhouden per artikel

Op de artikeldetailpagina is het mogelijk om aan te geven of voorraad van dit artikel bijhouden dient te worden. 

Voorraad bijhouden

Inkoopadvies

Op basis van minimale voorraad, welke in te geven is bij een artikel, geeft Teambase je een inkoopadvies. Een inkoopadvies is een rapportage welke te vinden is onder “Rapporages > Voorraad > Inkoopadvies”.

Inkoopadvies

Overige verbeteringen

Uitbreiding Verkooprapportage nieuwe abonnementen

Vanaf deze versie ondersteund de “verkooprapportage nieuwe abonnementen” overige periodes. Hiermee kan je naast de standaard periodes van een maand, kwartaal of jaar een overige periode kiezen.

Verbetering aan de abonnementdetailpagina

Er is een verbetering toegevoegd aan de abonnementdetailpagina, met de mogelijkheid om direct een abonnement aan te maken.

Voor een volledig overzicht met nieuwe features en verbeteringen verwijzen we je door naar de changelog.

Rate this post