repair software

Update 2.7.01 – Nieuwe functies en snelheidsverbeteringen.

Snelheidsverbeteringen.

Een snel CRM pakket draagt bij aan de productiviteit. Met Teambase update 2.7.01 hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd waardoor pagina’s effectiever en sneller worden geladen.

Zo worden gespreksnotities voor relaties worden nu pas geladen als men het tabblad selecteert. Hierdoor worden enkel functies geladen die je direct nodig hebt. Daarnaast is het scherm voor het toevoegen van betalingsherinneringen responsiever gemaakt als de lijst groot is. Daarnaast worden alle afbeeldingen worden nu efficiënter geladen.

Nieuwe functies.

Klanten per SMS en per e-mail voorzien van een statusupdate voor hun reparatie.

Vanaf heden hoeft een reparatie niet langer gesloten te zijn om de klant te informeren over hun reparatie. Je kan namelijk een SMS met een statusupdate versturen terwijl er nog aan de reparatie wordt gewerkt. Tevens is er een keuzedialoog toegevoegd zodat het mogelijk is bij het sluiten van een reparatie zowel een SMS als een e-mail te sturen.

Relaties aanpassen tijdens het versturen van betalingsherinneringen.

Met update 2.7.01 is er een relatiedialoogknop toegevoegd bij het aanmaken van een betalingsherinnering, zodat je eenvoudig relaties kan aanpassen tijdens het versturen van betalingsherinneringen.

Nieuwe ICT-Beheerrapportage beschikbaar.

Het is nu mogelijk om een jaaroverzicht van het urengebruik bij supportcontracten in te zien.  Deze functionaliteit is toegevoegd aan maandoverzicht urengebruik support.
Daarnaast hebben wij het Maandoverzicht urengebruik support hernoemd naar overzicht urengebruik support om de naamgeving beter te laten aansluiten bij de functionaliteit.

Tot slot hebben we een kleine verbetering doorgevoerd bij het relatiezoekveld bij reparaties. Het relatiezoekveld bij reparaties is nu te legen na het selecteren van een relatie.

Rate this post