Update 2.6.17 – Nieuwe features voor reparateurs en administrateurs.

In Teambase versie 2.6.17 hebben wij een aantal nieuwe features ontwikkeld op verzoek van onze gebruikers.

Aanpasbaar van inlognaam en e-mailadres.

Zo is het vanaf deze versie mogelijk om je inlognaam en e-mailadres te wijzigen en zit je niet langer vast aan een lang e-mailadres die je iedere keer dient in te voeren tijdens het inloggen.

Zoeken op artikelnaam kan worden uitgeschakeld.

Het kan voorkomen dat je artikelen hebt die veelal dezelfde naam dragen, maar toch een ander artikelnummer hebben. Door het verkeerde artikel te kiezen kan je voorraadverschillen krijgen.

Om dit te voorkomen is het vanaf heden mogelijk om de zoekfunctie voor artikelen, binnen de reparatie-module, te limiteren op enkel te scannen op artikel, EAN en leverancier-nummers.

Om dit in te stellen ga je naar Instellingen > Reparatie > Standaard eigenschappen. Daar vink je ‘Niet zoeken op artikelnaam’ aan.

Verbetering aan de beoordelings-emails.

In augustus hebben wij de feature “automatisch beoordelingsmails versturen” gelanceerd, vandaag brengen wij een update uit aan deze feature. Het is vanaf heden mogelijk om deze functie bij klanten, waarvan je niet wilt dat ze een review invullen, uit te zetten.

Tijdens het facturen van de reparatie krijg in het modal de optie om dit uit te zetten voor de specifieke klant, zonder dat dit impact heeft op de overige recensie-verzoeken.

Overzicht verbeterd van e-mailadressen waar automatisch facturen naar toe worden verzonden.

Op de relatiedetailpagina, onder het kopje “administratief”, is er nu een overzicht aanwezig met alle e-mailadressen waar facturen automatisch naar toe worden verzonden. Veel modules van Teambase, zoals het supportticket-systeem en de abonnementenmodule  versturen automatisch facturen indien dit ingesteld is. Via het nieuwe overzicht kan je in één oogopslag zien naar welke e-mailadressen de facturen worden verzonden en kan je dit hier tevens aanpassen.

 

Rate this post