Update 2.6.15 – Gegroepeerde factuurbetalingen uitvoeren, offertehistorie en categorielabels beschikbaar gemaakt voor supportticketsysteem.

In Teambase update 2.6.15 hebben wij een aantal verzoeken van onze gebruikers kunnen implementeren. Teambase wordt wekelijks ge-update met nieuwe features en verbeteringen vanuit de Teambase community.

Zo is het mogelijk om batchbetalingen te verwerken via het factuuroverzicht en een knop toegevoegd aan factuuroverzicht om aan meerdere facturen betalingen van resterende bedragen toe te voegen.

Daarnaast heeft het dialoog om een factuurbetaling te doen nu standaard het resterende bedrag als waarde en toont het dialoog om een factuurbetaling te doen het totaalbedrag en resterende bedrag na de betaling.

Op de offertedetailpagina is het nu mogelijk te klikken op het versienummer, en zo gerelateerde offertes in te zien en hebben wij voor het ticketsysteem een optie toegevoegd om categorielabels op ticketinterface klantportaal weer te geven, zodat klanten eenvoudig de categorieën kunnen zien van tickets.

Heb jij suggesties voor Teambase? Laat het ons weten via de community of onze facebookpagina.

Rate this post