Update 2.6.08 – Nieuwe artikellabels en een nieuwe manier van artikelen inboeken.

Teambase update 2.6.08 staat volledig in het vaandel van huidige functionaliteiten verbeteren. In deze update hebben wij verbeteringen doorgevoerd die handelingen zoals inboeken aanzienlijk sneller en minder foutgevoelig maken.

Verbetering doorgevoerd aan inkoopadvies.

Vanaf heden zullen artikelen die niet meer verkocht worden niet langer worden vermeld op inkoopadviezen. Dit betreft alle artikelen die de status “Uitverkopen”, “Verouderd” of “End of Life” hebben.

Faal-veiligheid ingebouwd bij afbreken van opdrachten.

Bij het afbreken van een opdracht wordt je nu prominent geattendeerd op het maken van een creditfactuur, waarmee de voorraad wordt gecorrigeerd voor leveringen die niet plaats hebben gevonden.

Snelheidsverbetering voor het inboeken van artikelen.

Bij het inboeken kunnen nu artikelen aan bestaande artikelregels worden opgeteld. Hierdoor is er per artikelnummer slechts één regel aanwezig wat de snelheid ten goede komt in inkoopopdrachten waar meer dan 250 artikelen worden ingeboekt. Om deze nieuwe functie te activeren dien je de standaardinstelling voor het optellen van artikelen aan bestaande artikelregels bij het inboeken aan te zetten. Dit doe je via “instellingen > voorraad > inboekingen”.

Nieuwe controle methode toegevoegd bij het inboeken van artikelen.

Vanaf heden is het mogelijk om een inkoopopdracht te controleren, door de geleverde artikelen te scannen via een controlelijst.

Om deze nieuwe functie te gebruiken kies je tijdens het inboeken voor “Als controlelijst invullen”. Indien je de oude methode wenst te gebruiken, kies je voor “volledig invullen”.

Artikelregels kleuren vanaf heden groen wanneer het juiste aantal gescanned/gecontroleerd is.

//youtu.be/Gcx83pZ4Ivw

Nieuwe versies van artikellabels toegevoegd.

Gegevensvelden van artikellabels kunnen nu worden weggelaten via de instellingen. Indien de artikelomschrijving wordt weggelaten zal de barcode extra breed worden.

 

 

Rate this post