Update 2.6.03 – Nieuwe functies voor voorraadtabellen, pakbonnen en meer.

Teambase is software welke met de dag beter wordt. Door feedback van onze gebruikers wordt de software met iedere update voorzien van nieuwe, geweldige mogelijk. Teambase is ideaal voor de reparatie en ICT branche. 

Functie-uitbreiding op pakbonnen.

Teambase update 2.6.03 geeft je de mogelijkheid om vanaf heden backorders weer te geven op pakbonnen en vrachtbrieven. Hiermee weet je klant in één oogopslag wat hij in de huidige levering geleverd heeft gekregen en wat hij nog geleverd gaat krijgen in de volgende levering. Deze functie kan je aanzetten in de instellingen Opdrachten > Documentinstellingen > Toon artikeltabel bij backorders.

Verbetering sorting op artikeldetailpagina.

Voorraadcorrecties op de artikeldetailpagina kunnen nu worden gesorteerd op datum, medewerker, omschrijving, artikelen en magazijn Voorraadcorrecties op de artikeldetailpagina worden nu standaard nieuwste-eerst gesorteerd.

Uitbreiding geavanceerd factuurfilter.

Facturen op het factuuroverzicht kunnen vanaf heden worden gefilterd op totaalbedrag inclusief BTW en huidige balans. Hiermee kan je eenvoudig facturen zoeken die aan bepaalde condities moeten voldoen.

Vertalingen toegevoegd voor alle leveringsdocumenten.

Alle leveringsdocumenten zijn vanaf heden beschikbaar in zowel het Engels als Nederlands.

Rate this post