Update 2.4.02 uitgerold.

Vandaag is Teambase update 2.4.02 uitgerold, de derde update van 2017. Met deze update proberen wij het tempo van het uitrollen van updates te verhogen ten opzichte van 2016, waarin wij veelal grote updates met veel functionaliteit uitbrachten, proberen we dit jaar veel kleinere updates zo snel mogelijk beschikbaar te stellen voor alle Teambase-gebruikers.

Voordat we verder in detail gaan over deze update, wil ik de Teambase-gebruikers bedanken voor het inzenden van de feature requests. Hier hebben wij, en jullie, ontzettend veel aan. Alle feature requests die wij ontvangen worden zorgvuldig onderzocht en beoordeeld op haalbaarheid en draagvlak voor alle Teambase-gebruikers.

Wat brengt Teambase 2.4.02 ter tafel?

Deze update maakt het mogelijk om te zoeken op streepjescode in het artikeloverzicht. Dit maakt het inboeken van artikelen een stuk eenvoudiger. Daarnaast hebben we een kleine verandering toegevoegd aan het menu door de bedrijfsnaam te tonen onder de gebruikersnaam. Dit maakt het in één oogopslag duidelijk in welke Teambase-omgeving je aan het werken bent. Dit is voornamelijk handig voor personen die in meerdere Teambase-omgevingen hebben of in werken.

Optie toegevoegd om een bijlage toe te voegen bij het accepteren van een offerte.

Vanaf heden is het mogelijk om bijlages toe te voegen tijdens de acceptatie van een offerte. Hiermee creëren wij een plek waar je veilig alle getekende offertes kan opslaan. Je kan er voor kiezen dit veld niet te tonen, te tonen maar niet verplicht te stellen of verplicht te stellen tijdens het accepteren van een offerte. De instelling vindt je terug onder de offerte-instellingen.

Hyperlinks toegevoegd aan logboekteksten.

Wanneer een hyperlink wordt geplaatst in een logboek is deze vanaf heden klikbaar.

Rate this post