Update 2.3.11 – Eenvoudig navigeren door Teambase.

compass

Teambase update 2.3.11 brengt de mogelijkheid om eenvoudig te navigeren door relaties, artikelen, offertes, opdrachten, reparaties, IT dossiers, Support tickets, instellingen en eigelijk alles wat je binnen Teambase kan vinden. Hiermee verbeteren we de workflow en hoef je niet langer onnodig naar de overzichtpagina.

Navigeren door IT Dossiers

Wij hebben deze feature doorgevoerd in ieder onderdeel van Teambase en verwachten dat je met deze nieuwe feature veel tijd zal besparen.

Reacties toevoegen aan Support Tickets per e-mail voor IT bedrijven.

In onze vorige update hebben wij deze feature als beta vrij gegeven en na ruim 3 weken testen is deze feature voor iedere Teambase-gebruiker direct beschikbaar.

Een veel gevraagde feature vanuit de kant van ICT-bedrijven die gebruik maken van het Support Ticketsysteem in Teambase is om het mogelijk te maken om support-gebruikers per e-email reacties te laten toevoegen, waardoor men niet langer hoeft in te loggen op de supportticketinterface. Dit verzoek hebben wij gehonoreerd en daarvoor een systeem ontwikkelt wat e-mailberichten omzet in ticketreply’s. Het systeem is dusdanig slim dat het voorgaande reacties en handtekeningen kan filteren van het daadwerkelijke bericht, waardoor enkel de reactie wordt toegevoegd aan het ticket.

Reageren op een ticket per e-mail

Screenshot van de toevoeging onder de ‘reageer-knop’.

Rate this post