Reparatiemodule SMS versturen

Teambase 2.4.07: SMS versturen en tot 5x sneller reparaties innemen.

Versie 2.4.07 is een enorme sprong voor Teambase als het aankomt op versnelling van intake-processen en communicatie met klant. Teambase 2.4.07 maakt het innemen van reparaties tot wel vijf keer sneller dan vorige versies. 

Reparatie afgerond? Informeer je klanten nu per SMS.

Informeer je klanten vanaf heden met een persoonlijk SMS-bericht wanneer je een reparatie hebt afgerond. Door je klanten te informeren met een SMS-bericht dat hun reparatie klaar staat kan je eenvoudig de doorloopsnelheid van je reparatielijn opvoeren.

In dit knowledgebaseartikel leggen we eenvoudig uit hoe jij de nieuwe SMS-functie kan instellen voor jouw organisatie.

Reparaties tot 5 x sneller innemen.

Wij hebben voor deze update goed gekeken hoe we het intake-proces voor de reparatiemodule kunnen verbeteren .Wij kwamen tot de constatering dat het voor veel smartphone-herstelbedrijven een toevoeging kan zijn wanneer je het innameproces met enkele minuten kan verkorten. De grootste vertraging zat in het afdrukproces van de intakeformulieren voor de klant en de reparatielabels voor het product dat voorzien moet worden van een reparatielabel.

Om dit te realiseren hebben wij het printproces veranderd, waardoor het nu optioneel mogelijk is om alle tussenliggende modals, vraagstukken en bevestigingen te passeren en direct te printen. Per reparatie bespaar je hier gemiddeld 12 seconden mee en dat is best lekker, wanneer je een druk servicepunt hebt.

Rate this post