Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken, zoals het maken van facturen. Het is belangrijk om een facturatiesysteem te hebben dat je gemakkelijk kunt gebruiken en dat je tijd bespaart. Met Teambase CRM kun je snel en efficiënt facturen maken en versturen.

Hoe werkt het?

Teambase CRM biedt een gebruiksvriendelijk platform waarmee je snel facturen kunt maken en versturen naar je klanten. Het systeem is volledig geautomatiseerd en biedt tal van handige functies om het facturatieproces te optimaliseren.

Om te beginnen kun je factuursjablonen maken die passen bij je huisstijl en bedrijfsvoering. Je kunt bijvoorbeeld je logo, bedrijfsgegevens en algemene voorwaarden opnemen. Dit scheelt tijd en zorgt ervoor dat je facturen er professioneel uitzien.

Vervolgens kun je gemakkelijk factuurgegevens invoeren, zoals het factuurnummer, de factuurdatum, de vervaldatum, het totaalbedrag en de betalingsvoorwaarden. Het systeem berekent automatisch de btw en voegt deze toe aan het totaalbedrag.

Je kunt ook producten en diensten toevoegen aan je factuur. Dit kun je doen door producten en diensten aan te maken in het systeem en deze vervolgens te selecteren bij het maken van een factuur. Het systeem berekent automatisch de totaalprijs en voegt deze toe aan de factuur.

Daarnaast biedt Teambase CRM de mogelijkheid om facturen automatisch te versturen naar je klanten. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat facturen na een bepaalde tijd automatisch worden verstuurd, of dat er een herinnering wordt gestuurd wanneer de betalingstermijn verloopt.

Voordelen van Teambase CRM voor facturatie

Teambase CRM biedt tal van voordelen als het gaat om facturatie. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: Het systeem is gemakkelijk te gebruiken en bespaart je tijd bij het maken van facturen.
  2. Efficiëntie: Het systeem is volledig geautomatiseerd, waardoor je minder tijd kwijt bent aan administratieve taken.
  3. Professionele uitstraling: Je kunt factuursjablonen maken die passen bij je huisstijl en bedrijfsvoering, waardoor je facturen er professioneel uitzien.
  4. Productiviteit: Je kunt meer facturen versturen in minder tijd, waardoor je productiviteit wordt verhoogd.
  5. Automatisering: Facturen kunnen automatisch worden verstuurd en herinneringen kunnen automatisch worden gestuurd, wat je tijd bespaart en ervoor zorgt dat je klanten tijdig betalen.

Conclusie

Teambase CRM is een krachtig facturatieplatform dat je tijd en moeite bespaart bij het maken van facturen. Het is een gebruiksvriendelijk systeem dat tal van handige functies biedt om het facturatieproces te optimaliseren. Door gebruik te maken van Teambase CRM kun je meer facturen verst