Onderhoud aan platform 4 November

Dinsdag 4 November zullen wij vanaf 19:00 gepland onderhoud uitvoeren op het Teambase-platform. Teambase-omgevingen zullen als gevolg van het onderhoud tussen 19:00 en 21:00 offline zijn. Inloggen zal tijdens dit onderhoud niet mogelijk zijn. 

Versie 2.1.3

De nieuwste versie van Teambase bevat de volgende verbeteringen:

Nieuwe modules 

Takenbeheer toegevoegd

Vanaf versie 2.1.3 is het mogelijk om taken aan te maken voor jezelf of voor collega’s. Via taakbeheer heb je een duidelijk overzicht van taken. 

Suspect Import

Met suspect Import kan je eenvoudig adresbestanden vanuit de KVK importeren. Op basis van het KVK-adressenbestand kan je eenvoudig bellijsten aanmaken voor je vertegenwoordigers.

Relatieacquisitie

Met de nieuwe acquisitiemodule kan je eenvoudig nieuwe klanten werven. Met de relatieacquistitie wordt Teambase de leidende acquisitatiesoftware voor je organisatie. 

Contactpersonen Export

Met de contactpersonen export wordt het mogelijk om alle contactpersonen te exporteren naar een .csv, zodat je deze eenvoudig kan importeren in je favoriete e-mailmarketingprogramma.

Verbeteringen

Offerte-samenvattingpagina

Vanaf vesie 2.1.3 is het mogelijk om een nieuwe eindpagina toe te voegen aan offertedocumenten. Op deze pagina staat een samenvatting van de bedragen op de offerte als deze over meerdere pagina’s verspreid zijn.

Rate this post