Nieuwe partnerschap voor onze incassoservice met Payq.

 

 

 

 

 

Het past precies in de filosofie van Teambase; samenwerken makkelijker maken. Niet alleen met collega’s of met je eigen software, doormiddel van onze krachtige API, maar ook met externe partners. Daarom kondigen wij ook met trots aan dat wij vandaag de samenwerking zijn aangegaan met onze nieuwe partner Payq voor onze incassoservice.

Al jaren is de Teambase incassoservice de meest ideale oplossing voor onze klanten die een betrouwbare, vriendelijke partner zoeken voor het incasseren van onbetaalde posten. Als gebruiker van Teambase kan je met één klik op de knop een onbetaald factuur uit handen geven en wij regelen de rest voor je. je bent als Teambase-gebruiker dus niet kostbare tijd kwijt aan het zoeken van een betrouwbaar incassobureau, complexe contracten doorlezen en afsluiten en allerlei randzaken aan te leveren. Wij hebben al dit voorwerk al voor je gedaan en dankzij onze krachtige API sturen wij in één keer alle benodigde gegevens naar onze partner door en zij zorgen regelen de rest.

Is de Teambase incassoservice gratis?

Ja, alle additionele diensten die wij aanbieden zijn gratis, tenzij anders vermeldt. Payq werkt een no-cure-no-pay oplossing voor onze Teambase-gebruikers. Kunnen er geen gelden worden geïncasseerd, dan betaal je niets. Zijn ze succesvol met het incasseren, dan betaal je Payq 10% van het geïncasseerde bedrag.

Hoe kan ik gebruik maken van de gratis incassoservice?

Indien je nog geen gebruik maakt van de Teambase incassoservice hoef je slechts één instellingen je Teambase te veranderen. Bij het laatste betalingsherinneringssjabloon kies je voor de optie “Teambase incassoservice”. Dit zorgt ervoor dat een factuur dat al 2 of 3 keer eerder herinnert is, automatisch bij onze partner terecht komt. Zodra Payq het dossier ontvangt, sturen zij je een persoonlijke bevestiging van ontvangst en houden ze op de hoogte van de voortgang. Bekijk dit knowledgebase artikel over het instellen van betalingsherinneringen.

Als je er hulp nodig hebt met het instellen van de incassoservice, voel je dan vrij om hulp te vragen via de chat vanuit Teambase.

 

Rate this post