Nieuwe functies speciaal ontwikkeld voor Teambase-gebruikers

Wij houden van feedback. Hoe meer feedback wij ontvangen hoe beter wij Teambase kunnen laten aansluiten op jouw wensen. Teambase 2.2.18 brengt een aantal nieuwe functies met zich mee die door een groot aantal Teambase-gebruikers de afgelopen periode zijn ingediend als feature request.

Mogelijkheid toegevoegd om opdrachten af te breken, en een vervangende offerte te maken

Idealistisch gezien komt het nooit voor dat je een opdracht geannuleerd wordt. Toch kan het voorkomen dat een opdracht wordt geannuleerd omdat de klant alsnog afziet van de order of omdat je niet kan leveren omdat het product niet meer in productie is.

Vanaf heden is het mogelijk om een opdracht af te breken en direct vanuit de opdracht het offerte-traject opnieuw in te gaan indien dit wenselijk is. Hiermee wordt het mogelijk om lopende opdrachten eenvoudig aan te passen zonder de intuïtieve workflow van Teambase te onderbreken.

Mogelijkheid toegevoegd om totalen en de vervaltermijn op offertes te verbergen

Het kan voorkomen dat je een klant een offerte wilt sturen met meerdere artikelen maar zonder totaalprijs. Ook deze feature hebben wij gerealiseerd in Teambase 2.2.18. Daarnaast is het mogelijk gemaakt om de “Indien u akkoord gaat voor “datum”, wordt uw bestelling geleverd voor “datum” te verbergen op de offerte.

Offerte voorbeeld, tekst totaalprijs

Zelf nog wensen?

Indien je zelf geweldige ideeën of toevoegingen hebt voor Teambase kan je deze bij ons kenbaar maken via de Online Support Chat of per e-mail via team@teambasecrm.com. 

Rate this post