Voorraadbeheer wordt met Teambase kinderlijk eenvoudig

Met Teambase geef je je organisatie het voordeel van voorraadbeheer zonder de extra rompslomp van het moeten bijhouden van voorraad. Dankzij het ingebouwde voorraadbeheer wordt voorraad automitisch ingeboekt tijdens het inboeken van je artikelen en wordt voorraad uitgeboekt tijdens het maken van een factuur of uitleveren van een opdracht. 

Magazijen en vestigingen

Teambase biedt je de mogeiljkheid om een onbeperkt aantal magazijnen of vestingen aan te maken. Iedere vestiging kan één of meerdere magazijn bevatten. Dit is zeer handig wanneer je bijvoorbeeld werkt met een display-voorraad en een magazijn-voorraad. 

Voorraad bijhouden per artikel

Het kan in sommige situaties wenselijk zijn om de voorraad niet van alle artikelen bij te houden. Sommige artikelen zijn nou eenmaal geen voorraadhoudende artikelen, denk bijvoorbeeld aan arbeid. Teambase biedt je de mogeiljkheid om voorraad per artikel in of uit te schakelen.

Voorraad bijhouden met voorraadbeheer in Teambase

Inkoopadvies op basis van minimale voorraad

Per artikel biedt Teambase je de mogelijkheid om een minimale voorraad bij te houden. Wanneer de voorraad dreigt te vallen onder de minimale voorraad geeft Teambase je een notificatie dat er artikelen zijn die moeten worden besteld. Ook is het mogelijk om een inkoopadviesrapport uit te draaien, waardoor je alle artikelen die besteld moeten worden in één keer kan bestellen. 

Inkoopadvies met voorraadbeheer

Over Teambase

Teambase is online CRM-software voor ZZP'ers en het MKB. Wij zijn van mening dat ondernemen voor iedereen eenvoudig moet zijn, zodat iedere onderneming zich volledig kan focussen op hun core business. Voorraadbeheer is daar één onderdeel van.