Migraties naar nieuw datacentra zijn afgerond.

Het waren drukke weken, maar als we terugkijken kunnen spreken van een succesvolle migratie naar ons nieuwe datacenter. Als gevolg van onze groei begonnen wij uit ons jasje te groeien in het voormalige datacenter. Wij hadden daarom begin dit jaar reeds bepaald onze co-locaties uit te breiden naar een 2e datacenter. Doordat er begin dit jaar een aantal stabiliteitsproblemen naar voren kwamen bij onze huidige partner, hebben wij besloten deze uitbreiding / verhuizing naar voren te halen. Precies een maand geleden zijn wij begonnen met inrichten van een nieuwe redundante omgeving. Een omgeving waarbij we geografisch verspreid zijn tussen Amsterdam en Frankfurt.

Ons team heeft hard gewerkt om deze migratie voor al onze klanten zo soepel als mogelijk te laten verlopen. Volgens mij is dit gelukt. Doordat we nu ruimer in ons spreekwoordelijke jasje zitten, kunnen we onze focus weer leggen op het ontwikkelen van nieuwe en betere features voor Teambase.

Wij willen dan ook iedereen uitnodigen om je ideeën, waarmee wij Teambase beter kunnen maken, met ons te delen via ons account op X/Twitter.

Daarnaast willen wij iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Bedankt,
Namens het hele team.

Rate this post