Migraties naar nieuw datacenter gestart

Onderbrekingen in dienstverlening die volledig buiten je macht liggen is iets waar iedere organisatie wel eens te maken mee krijgt. Ook hebben wij hier helaas deze maand tot 2 keer aan toe aan moeten geloven.

Hoewel wij aan onze zijde alles redundant en met High Availability hebben uitgevoerd, hebben wij helaas geen invloed op zaken die buiten ons netwerk gebeuren. Wij zijn daarom vandaag vervroegd gestart met het in gebruik nemen van onze nieuwe datacenter locaties, welke in Nederland en Duitsland zijn gevestigd.

Voor onze gebruikers zal er, op één iets na, niet veel veranderen. Vanuit technisch oogpunt hebben wij namelijk besloten om Teambase via verschillende clusters te hosten. Dit betekent voor gebruikers dat men tijdens de eerste verhuisfase zal worden doorgestuurd naar een teambase-cluster.

Indien je gebruik maakt van snelkoppelingen naar bepaalde pagina’s, dien je rekening te houden dat je vanaf het moment dat je Teambase-omgeving door onze engineers verhuisd is, de url van de omgeving zal veranderen van “secure.teambasecrm.com” naar het desbetreffende cluster waar je Teambase-omgeving primair actief is, zoals bijvoorbeeld “tbweb03.teambasecrm.com” of “tbweb05.teambasecrm.com”.

5/5 - (1 vote)