Facturen automatisch doorsturen naar YUKI Boekhouden

Het is mogelijk om alle verkoopfacturen van Teambase automatisch door te laten sturen naar YUKI boekhouden.

Om dit te doen volg je het volgende stappenplan:

1. Login op YUKI.
  2. Ga naar Mijn Domein > Email-adres voor documenten.
  3. Op deze locatie vind je het e-mailadres dat we nodig hebben in de volgende stap.
  4. Login op Teambase
  5. Ga naar Instellingen > Facturen > Automatisch Doorsturen
  6. Vul in het veld E-mailadres het e-mailadres in vanuit stap 3.

Vanaf heden zal ieder factuur dat wordt aangemaakt automatisch verzonden naar YUKI.

Indien je meerdere of oudere facturen in één keer wilt versturen naar YUKI volg dan de volgende stappen:

1. In Teambase, ga naar Facturen
  2. Klik in het acties menu “Selectie aan
  3. Kies de facturen die je (nogmaals) wilt versturen naar YUKI en klik op Verzend per e-mail
  4. Vul in het “aan” venster het e-mailadres van bovenliggende stap 3 in.