How to: Offertes maken met een brochure


Je wilt graag aan je klant laten zien wat je aanbied? Een brochure toevoegen aan je offerte is dan een uitkomst. Een brochure kan allerlei informatie bevatten omtrent het product of dienst die je aanbied. In deze How To laten we zien hoe je met Teambase eenvoudig brochures toevoegt aan een offerte.

Teambase geeft je de mogelijkheid om je offerte op verschillende manieren te versturen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om dit met of zonder met digitaal briefpapier te doen, geen voorblad, met voorblad en met voorblad en brochure. Om een brochure mee te sturen naar een relatie is de laatste optie de optie die we zoeken.

Deze optie vindt je terug zowel in het modal ‘Afdrukken’ als het modal ‘Versturen per e-mail’.

brochure toevoegen met Teambase

Voordat je van deze optie gebruik kan maken moet je eerst zorgen dat je de artikelen waarvan je een brochure wilt genereren daadwerkelijk voorzien van de juiste data om een brochure van te maken.

Dit doe je op de artikeldetailpagina. In dit voorbeeld bieden wij een Gazelle E Bike – Ultimate T2i HM aan. Dit model geeft je een actieradius tot wel 95 km en komt met een Performance Line middenmotor.

Gazelle E Bike - Ultimate T2i HM

Op de artikeldetailpagina kan je een uitgebreide omschrijving toevoegen over het product. Aan de rechterzijde van de artikelomschrijving is er de mogelijkheid om een afbeelding toe te voegen. In ons voorbeeld hebben wij een foto van de E Bike toegevoegd.

Zo simpel is het! Niets meer, niets minder. Het enige wat je nog hoeft te doen is het artikel toe toe voegen aan een offerte en de offerte af te drukken of te versturen met voorpagina en brochurepagina. 

Als je dat doet, krijg je een offerte die er uitziet als deze voorbeeld offerte (PDF).

Wil je het zelf proberen in Teambase? Maak hier een gratis proefomgeving aan.

Rate this post