Haal het maximale uit je reparatiesoftware

Zorg dat je het maximale uit je reparatiesoftware haalt, met deze 5 praktische tips.

Geef je reparaties een deadline.

Door je reparaties de juiste einddatum te geven, creeer je op je reparatiepagina een overzichtelijk overzicht met de reparatie op de juiste volgorden. De reparatie die als eerste opgepakt dient te worden staat automatisch bovenaan.

Geef je reparatie de juiste status.

Door je reparatie de juiste reparatiestatus te geven, creëer je inzicht en structuur in de reparaties die je aan het uitvoeren bent. Zo kunnen reparaties die in behandeling zijn “openstaan” en reparaties die op onderdelen wachten of voltooid, maar nog niet gefactureerd zijn respectievelijk op “gepauzeerd” of “klaar voor facturatie” staan.

Wijs reparaties toe aan teams of collega’s.

Teambase is gebouwd voor je team. Het is daarom handig dat je reparaties kan toewijzen aan team-genoten. Via de eigenschappen van een reparatie kan je ervoor kiezen om de reparatie toe te wijzen aan een team of aan een medewerker binnen een team.

Geef klanten een intake-bewijs.

Wek extra vertrouwen door je klanten een bewijs van inname (intakebewijs) mee te geven, wanneer zij hun reparatie bij je achterlaten.

Informeer klanten per SMS dat hun reparatie klaar staat.

Staat de reparatie van de klant klaar? Informeer je klant dan snel via een SMS. Hiermee stoor je de klant niet en informeer je de klant toch over het feit dat zijn reparatie klaar is om afgehaald te worden.

Via de standaard instellingen van de reparatie-module kan je aanzetten dat bij het voltooien van een reparatie, de medewerker de optie krijgt om de klant per SMS te informeren.

sms reparatiemodule

Zet reparaties klaar voor facturatie.

Zorg voor een schoon werkoverzicht door reparaties welke klaar zijn, klaar te zetten voor facturatie. Hiermee behoudt je overzicht over de reparaties die nog niet uitgevoerd zijn.

Creëer zelf velden met zelf-bepaalde-eigenschappen.

Teambase is zo gemaakt dat je direct out-of-the-box aan de slag kan. Natuurlijk heeft ieder zo zijn eigen wensen om Teambase nog beter aan te laten sluiten bij hun organisatie. Met zelf-bepaalde-eigenschappen kan je velden aanmaken welke van toepassing zijn op jouw reparaties. Bijvoorbeeld een pincode- en wachtwoordveld.

Opzoek naar reparatiesoftware? Probeer Teambase 3 weken gratis. 

Rate this post