Gratis een professionele factuur maken in 2 minuten

Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd, als je gebruik maakt van Teambase. Je maakt eenvoudig een factuur een je relatie te selecteren en de verkochte artikelen aan je factuur toe te voegen. Doordat Teambase alle overige zaken voor je regelt hoef je geen rekening meer te houden met de opmaak en alle overige vereisten waar een factuur aan moet voldoen. Nadat je eenmalig je bedrijfsgegevens hebt ingevuld verschijnen deze altijd op de jusite plek!

Altijd het juiste factuur maken

Wanneer je bezig bent met een factuur maken worden alle benodigde gegevens, waaronder btw-berekening, factuurnummering en je btw-nummer, automatisch voor je verwerkt. Een nette en complete factuur, die je direct naar je klant kunt versturen staat direct voor je klaar. Een factuur maken is dankzij Teambase supersnel gedaan.

Factuur voorbeeld

Over Teambase

Teambase is online CRM-software voor ZZP’ers en het MKB. Wij zijn van mening dat ondernemen voor iedereen eenvoudig moet zijn, zodat iedere onderneming zich volledig kan focussen op hun core business. Een factuur maken is daar één onderdeel van.