De ervaringen van Teambase-gebruikers

“Fantastisch programma voor abonnementen”

Jordan de Vos, eigenaar Robberts Guitars

“Teambase is een fantastisch programma omdat we eindelijk ons periode-systeem kunnen gebruiken. Administraties werken uitstekend, de boekhouding heeft er totaal geen omkijken meer na. Al met al, Teambase; helemaal top!”

&nbsp

“Met Teambase houden wij onze werkzaamheden overzichtelijk en werken we efficient”

Sjoerd Petrusma Filiaalmanager ComputerCare

“TeamBase is voor ons een onmisbaar stuk gereedschap. Bij ons komen iedere dag klanten waarbij er reparaties worden ingenomen. Met Teambase houden wij onze werkzaamheden overzichtelijk en werken we efficiënt.” 

“Snelheid is bij ons van groot belang”

Michiel Couvee eigenaar van Chiel Media

“Ik ben werkzaam in de mediasector, snelheid bij ons van groot belang. Vooral om deze reden is TeamBase voor mij erg handig, veel van mijn offertes en facturen moeten via de mail verzonden worden en dit werkt perfect! Ik gebruik lang niet alle mogelijkheden binnen het pakket, maar gezien de vriendelijke prijs van TeamBase is dit geen enkel bezwaar.”

“Teambase biedt ons alle mogelijkheden om alles in één systeem vast te kunnen leggen”

Rene de Jong eigenaar van Storeplay

“Teambase is het CRM-pakket waarmee Storeplay het gehele verkoopproces van A tot Z registreert. Ook gebruikt Storeplay het pakket voor haar interne proces. Daarbij worden 6 fases doorlopen. Met teambase kunnen we iedere fase netjes vastleggen en aan de juiste medewerker koppelen.” aldus René de Jong – eigenaar van Storeplay.

“Door teambase is iedereen in ons bedrijf altijd op de hoogte van de situatie van een klant. Het biedt ons alle mogelijkheden om alles in één systeem vast te kunnen leggen. We werken ondertussen een dikke maand met Teambase en zijn zeer tevreden!”

“Snel overzicht van onze klanten en hun gegevens”

Esther van Klooster, directrice van Partytime Uitzendbureau:

“Wij werken veel met overeenkomsten en contracten tussen Partytime en onze opdrachtgevers. Binnen TeamBase is voor ons dan ook de relatiemodule erg interessant! We hebben zo altijd en snel overzicht van onze klanten en hun gegevens.

En eventuele contracten zijn makkelijk digitaal toe te voegen. Verder is het systeem erg handing wat betreft onze interne communicatie.”

“Teambase, werkt perfect! Altijd en overal overzicht! “

René Rol Directeur van Tornakgroep BV

“Wij werken sinds begin 2015 met Teambase, werkt perfect! In ons geval is de relatiemodule het gene wat wij het meeste gebruiken. Zo hebben we altijd en overal overzicht! Ook lekker dat er altijd backup is..” aldus René Rol – Directeur Tornakgroep BV.