Eerste update van 2016

Wij trappen dit jaar af met een update die veel functionaliteiten toevoegd, verzocht door onze Teambase-gebruikers.

Onbekend object

Mogelijkheid toegevoegd om reparaties te annuleren

Het kan voorkomen dat een reparatie niet in een verkoopfactuur overgaat. Voorheen kon je dit eenvoudig oplossen door een nul-euro factuur aan te maken en deze te factureren, maar dit was niet de zuiverste manier van werken. Wij hebben daarom in update 2.3.00 de mogelijkheid toegevoegd om een reparatie te annuleren. Om te voorkomen dat reparties per abuis verdwijnen, is het verplicht een reden op te geven waarom de reparatie wordt geannuleerd.

Vinkje toegevoegd waardoor inkoopprijzen kunnen worden weergegeven of verborgen bij het aanmaken van facturen

Een feature die waar afgelopen periode veelvuldig om verzocht was, is de mogelijkheid om inkoopprijzen niet te tonen bij het maken van facturen. Op een kantoor zal een klant niet snel over je schouder mee kijken bij het aanmaken van een factuur, maar in een winkel of servicepunt komt dit uiteraard vaker voor. Daarom zijn inkoopprijzen standaard verborgen bij het maken van een factuur en kan je de inkooprijzen eenvoudig aanvinken als dit wenselijk is.

Mogelijkheid toegevoegd om een andere periode te kiezen bij de BTW- en omzetrapportage

Indien je een andere periode hanteerd voor de aangiftes van de BTW dan Teambase je standaard aanbiedt, is er vanaf heden de mogelijkheid om een andere periode te kiezen in de BTW- en omzetrapportage.

Plaatsing van de quotum-tooltip verbeterd

In sommige situaties was het lastig om de quotum-tooltip te zien. Deze zich soms verbergen onder je muis of vinger. In Teambase 2.3.00 hebben wij de tooltip dusdanig aanpast dat deze altijd boven je muis wordt getoond.

Nieuwe features

Heb je zelf wensen of geweldige ideeën voor Teambase? Maak deze dan kenbaar via e-mail via team@teambasecrm.com.

Rate this post