Eenvoudig je berichten persoonlijker maken met update 2.4.08.

We zijn vorige week gestart met het uitrollen van vervangingspatronen in Teambase. Update 2.4.08 brengt, naast een aantal optimalisaties, een nieuwe feature met zich mee genaamd “Vervangingspatronen”.

Wat is een vervangingspatroon?

Met een vervangingspatroon wordt het mogelijk om met eenvoudige kleine stukjes code een gepersonaliseerde berichten te genereren. Dit bespaart je dagelijks veel tijd doordat je niet langer een gepersonaliseerd bericht hoeft te schrijven, maar dit automatisch wordt gegenereerd op basis van de door jou ingestelde template.

Zo kan je bijvoorbeeld een factuurnummer met het vervangingspatroon [invoiceNumber] weergeven in de titel of body van een e-mail.

Hoe kan ik werken met vervangingspatronen?

Wij hebben het voor jou, als gebruiker, extra makkelijk gemaakt. Je hoeft namelijk geen moeilijke htmlcode’s of andere ongein uit je hoofd te leren. Het enige wat je hoeft te doen is een blokhaar in te toesten “[” en er volgt automatisch een menu met de beschikbare vervangingspatronen die voor dat veld beschikbaar zijn.

Op dit moment zijn vervangingspatronen beschikbaar voor e-mails met facturen als bijlage, zoals bij de documentinstellingen onder het kopje “Facturen”.  In de aankomende updates zal deze feature op meerdere plekken binnen Teambase worden geïmplementeerd.

Rate this post