Een update voor reparateurs en verkopers

Teambase 2.3.02 brengt een aantal veel gevraagde features naar Teambase, welke wij de afgelopen maanden hebben mogen ontvangen via de chat of per e-mail. Deze update zal vooral worden gewaardeerd onder de bedrijven die veel met de reparatiemodule werken, zoals servicebedrijven, smartphoneherstelbedrijven en verkopers die werken met prijsafspraken. Terwijl wij alweer zijn begonnen met het testen van de volgende update, zie je hieronder de meest belangrijkste functies die update 2.3.02 met zich mee brengt.

Prijsafspraken met relaties

Ben jij één van die verkopers die graag prijsafspraken maakt met je relaties? Dan bevat de laatste update van Teambase precies wat je nodig hebt!Teambase 2.3.02 introduceert prijsafspraken. Met prijsafspraken is het mogelijk om je debiteuren een vast kortingspercentage aan te bieden op alle artikelen.

Wil je niet op alle artikelen korting geven, maar enkel op specifieke artikelen dan is dat ook mogelijk. Het instellen van prijsafspraken gaat via de relatiedetailpagina.

 

Prijsafspraken instellen CRM pakket

 

Afsluittekst voor reparatie-intakeformulieren

Ben je in bezit van een service- of repaircenter en blijven er veel reparaties liggen? Vanaf heden kan je een afsluittekst plaatsen op je intakeformulier waarmee je klanten attendeert op het feit dat een reparatie binnen 6 weken afgehaald dient te worden. Je kan dit uiteraard ook voor andere doeleinde gebruiken, zoals een persoonlijke noot.

Het instellen van een afsluittekst voor het reparatie-intakeformulier kan je doen via ” Instellingen > Reparaties > Intakedocument”

Zelfbepaalde reparatie-eigenschappen uitgebreid

De zelfbepaalde reparatie-eigenschappen hebben wij deze update uitgebreid met de mogelijkheid deze velden weer te geven op het intakeformulier of het factuur. Lees hier hoe je deze instelt.

Zelfbepaalde eigenschappen

Mogelijkheid toegevoegd om enveloppen in te stellen

Heb je enveloppen met het venster links? of juist rechts? C4? C5? Wij hebben de mogelijkheid toegevoegd om te kiezen welke enveloppen je gebruikt. Klik hier voor het knowledgebase-artikel. 

Rate this post