Een update met inzicht

Wat ons betreft is update 2.3.01 één van de mooiste updates van het eerste kwartaal van 2016. Deze update brengt de mogelijkheid met zich mee om zelf-definieerbare artikeleigenschappen toe te voegen aan artikelen.

Zelf-definieerbare artikeleigenschappen

Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld zaken zoals ‘serienummer’, ‘kenteken’ of ‘servicenummer’ toe te voegen aan artikelen, artikelgroepen of merken.

Artikeleigenschap

Wil je weten hoe je zelf zelf-definieerbare artikeleigenschappen toevoegd aan een artikel? Bekijk ons knowlegde base artikel. 

Offerte-overzicht verbeterd

Indien je, zoals veel van de Teambase-gebruikers, met meerdere collega’s werkt aan offertetrajecten dan is het wel zo fijn om onderscheid ten hebben tussen offertes die jezelf in behandeling hebt en die van je collega’s zijn. Teambase geeft je vanaf heden standaard de mogelijkheid dit onderscheid te maken doormiddel van een nieuw tabblad.

Offerte

Wat ons het meest enthousiasmeert is de uitbreiding op onze rapportagemodule, welke het vanaf heden inzicht geeft in:

  • de best presterende verkoper
  • een top 25 van de beste debiteuren
  • een overzicht van je beste boekjaren

LET OP: De rapportage geeft je altijd overzicht over de afgelopen 12 maanden. Wil je een volledig boekjaar zien, zet dat de einddatum op de laatste van je boekjaar. Indien je boekjaar 2015 wilt inzien, dan zet je de einddatum op 31-12-2015. 

Voorbeeld van omzet per verkoper

Omzet per verkoper

Voorbeeld van top 25 beste debiteuren

Omzet per debiteur

 

Rate this post