Een update met een glimlach :-)

Teambase versie 2.2.12 is zojuist gelanceerd en zorgt voor een glimlach bij alle gebruikers!

Nieuwe profielfoto functionaliteit

De laatste versie van Teambase geeft je als gebruiker de mogelijkheid om een profielfoto te maken met je webcam. Hiermee wordt het dagelijkse gebruik van Teambase nog persoonlijker! Via je profielpagina -> “Maak profielfoto” maak je een nieuwe profielfoto en kan je deze online bewerken.

Adresinformatie aanvullen op basis van een postcode

Bespaar veel tijd wanneer er klanten aan de balie of kassa staan, door het adres automatisch te laten invullen op basis van een postcode en huisnummer. Nooit meer een foutief een adres invoeren. 

Debiteur toevoegen

Update aan verkoopquota

De verkoopquota op het dashboard heeft een minor update ontvangen. Het is vanaf heden mogelijk om het overschot of het tekort van de behaalde omzet te zien wanneer er wordt gehoverd over het behaalde doel.

Verkoopquota

Abonnementen vervangen

Heb je als organisatie veel te maken met abonnementen die regelmatig wijzigen? Vanaf heden kan je abonnementen vervangen met nieuwe abonnementen, zonder hiervoor het hele verkoopproces door te moeten lopen. Wanneer een abonnement wordt vervangen, wordt het voormalige abonnement automatisch stop gezet. Het vervangen van een abonnement gaat via “Verkoop > Abonnementoverzicht > Abonnement vervangen”.

Voorraadcorrecties doorvoeren

Voor veel retailorganisaties, welke een winkelvoorraad bijhouden met Teambase, is het vanaf heden mogelijk om direct op de artikeldetailpagina een voorraadcorrectie door te voeren, zonder het artikel te moeten uitboeken via een kassatransactie. 

Naast bovenstaande wijzigen zijn er nog meer verbeteringen toevoegd aan Teambase. Wil je er meer over lezen? Bekijk dan onze changelog.

 

Rate this post