De allerbeste wensen voor 2019 + Eerste update van het jaar.

Beste gebruikers van Teambase,

Namens het hele development-team van Teambase wensen wij jullie alleen een gezond, voorspoedig maar toch vooral een succesvol 2019!

We trappen dit jaar goed af door op de 2e dag van het nieuwe jaar Teambase te voorzien van de eerste update 2.6.00. 

Verbeterd inlogscherm.

Om te beginnen hebben we de inlogpagina voorzien van een kleine cosmetische update. Voor de gebruikers die inloggen met lange e-mailadressen is het nu mogelijk om het volledige e-mailadres te zien wanneer met dit invoert.

Grote invoervelden voor IBAN.

Velden op de administratieve-tabblad van de relatiedetailpagina zijn grote gemaakt, zodat deze in alle gevallen het volledige IBAN-nummer weergeven.

Brief maken als actie toegevoegd.

Bij de relatiedetailpagina is het nu mogelijk om direct een brief op te stellen voor een relatie. Hierdoor hoef je niet langer via het hoofdmenu een brief aan te maken. Tevens zijn de knoppen opnieuw ingedeeld om overeen te komen met de volgorde van het hoofdmenu.

Inkoopopdrachten aanvullen met minimale voorraad.

In de vorige versie van Teambase kon je via een inkoopadviesrapportage een inkoopadvies genereren. Deze kon je vervolgens handmatig invoeren in een inkoopopdracht. Dit proces hebben wij aangepakt. Het is vanaf heden mogelijk om een inkoopopdracht automatisch te laten maken op basis van een inkoopopdrachtadvies.

Door op de actieknop ‘Toon Inkoopadvies” te klikken wordt de inkoopadvieslijst real-time gegenereerd en kan je de artikelen kiezen die je wenst in te kopen via deze inkoopopdracht. Na het kiezen van de gewenste artikelen klik je op “Inkoopopdracht aanmaken”.

 

Rate this post