Binnen 1 minuut je btw-aangifte doen

Je kent het wel: ieder kwartaal de verplichte btw-aangifte. Alle facturen, bonnetjes en declaraties opzoeken en je door deze grote stapel papier heen werken. Letten op de datum, financiële posten etc.: een taak waar je al snel meerdere uren mee kwijt bent. Wij dachten: “Dit moet sneller en eenvoudiger kunnen!” en zijn direct aan de slag gegaan. Met als resultaat: binnen één minuut heb je álle gegevens voor een btw-aangifte bij de hand!

Teambase als bedrijfssoftware

BTW aangifteWanneer je Teambase gebruikt als bedrijfssoftware, heb je in no-time een btw-aangifte gereed staan. Onder Rapportages > Btw- & omzetrapportage geef je op voor welke periode je de rapportage wilt opvragen, waarna je direct een heldere rapportage ziet in de vorm van een btw-aangifte! De categorieën zijn 1-op-1 over te nemen vanuit de rapportage op je btw-aangifte, waardoor je je btw-aangifte zéér eenvoudig kunt invullen.

Automatisch belastingvoordeel

Om het je nóg makkelijker te maken, geeft onze rapportage zelfs aan wanneer er mogelijk belastingvoordeel te behalen valt door bijvoorbeeld de kleineondernemersregeling toe te passen. De af te dragen btw kan hierdoor aanzienlijk worden verminderd! 

Direct proberen? Begin vandaag nog!

 

Rate this post