Beta WooCommerce-koppeling beschikbaar voor early adopters.

De eerste publieke beta van onze WooCommerce-koppeling is beschikbaar voor de early adopters. De Teambase-plugin voor WooCommerce geeft je als webshop eigenaar, op het WooCommerce-platform, het gemak om al je artikelen, orders, klanten en facturen te synchroniseren en/of te laten maken door Teambase.

Aanmaken en/of synchroniseren van relaties.

De WooCommerce-koppeling synchroniseert klanten uit je WooCommerce-omgeving met Teambase. Indien een relatie nog niet bestaat zal de Teambase-plugin de relatie voor je aanmaken en in WooCommerce voorzien van het debiteurnummer.

Voorraad synchroniseert automatisch naar WooCommerce.

De WooCommerce Teambase-plugin zorgt er voor je dat je voorraad altijd up to date is in je webshop. Artikelen worden vanuit je WooCommerce-omgeving automatisch aangemaakt en gematched aan een Teambase SKU. Voorraad die op dit SKU aanwezig is wordt weergeven op je webshop.

Facturen worden automatisch gemaakt.

Zodra je webshop een order ontvangt worden facturen automatisch aangemaakt en ontvangen je klanten per e-mail hun factuur. Tijdens het aanmaken van het factuur wordt je voorraad zowel in Teambase alsmede in WooCommerce afgeboekt.

Plugin beschikbaar voor early adopters.

Hoewel de plugin nog een beta-label heeft meegekregen vanuit onze developers, is de plugin beschikbaar voor early adopters. Teambase-klanten die een WooCommerce webshop hebben en gebruik willen maken van deze plugin kunnen contact opnemen met hun accountmanager.

Teambase-gebruikers die liever niet met beta’s aan de slag gaan en willen wachten tot de final-release dienen nog een aantal weken geduld te hebben.

Je kan de beta hier downloaden.

Rate this post