Aan het woord: Storeplay

Eén keer per maand geven wij het woord aan ondernemers die Teambase gebruiken voor hun dagelijkse werkzaamheden. In onderstaande blog verteld directeur Rene de Jong van Storeplay hoe zijn organisatie Teambase gebruikt om grip te houden op het volledige verkoopproces van zijn organisatie.

Storeplay verbindt bedrijven met haar doelgroep

Op basis van het vernieuwende marketingconcept van Storeplay kan een ondernemer op een flexibele en betaalbare manier communiceren met een specifiek doelgroep. Storeplay springt in op het wachtmoment dat we allemaal wel eens ervaren op plekken zoals de sportschool, een tankstation of cafetaria. Door het plaatsen van TV schermen en het tonen van interessante content op het scherm kan de adverteerder inspelen op de behoefte van zijn/haar doelgroep. Het concept van Storeplay biedt daarbij ongekende flexibiliteit. Een adverteerder kan zonder enige meerprijs een advertentie aanpassen, van locatie wisselen en zelf acties in plannen.

CRM software voor A tot Z

“Teambase is het CRM-pakket waarmee Storeplay het gehele verkoopproces van A tot Z registreert. Ook gebruikt Storeplay het pakket voor haar interne proces. Daarbij worden 6 fases doorlopen. Met teambase kunnen we iedere fase netjes vastleggen en aan de juiste medewerker koppelen.” aldus René de Jong – eigenaar van Storeplay.

Door teambase is iedereen in ons bedrijf altijd op de hoogte van de situatie van een klant. Het biedt ons alle mogelijkheden om alles in één systeem vast te kunnen leggen. We werken ondertussen een dikke maand met Teambase en zijn zeer tevreden!”

Rate this post