Aan het woord: Schermgroothandel.

Vandaag zijn wij op bezoek bij Floren Alvarez. Floren is partner bij Schermgroothandel, een groothandel die zich specialiseert in onderdelen voor iPhones, iPads en Macs.

Wat doet Schermgroothandel precies? 

Floren: SchermGroothandel.nl levert alle onderdelen voor iPhone & iPad. Van schermen tot wifi-antennes tot bodemschroeven; SchermGroothandel heeft alles. Daarnaast biedt de organisatie ook accessoires aan om zo het complete pakket te kunnen leveren aan onze klanten. Sinds kort heeft de organisatie haar assortiment uitgebreid met onderdelen voor Macbooks, om zo een grotere markt te kunnen benaderen.

 

Floren Alvarez, Partner Schermgroothandel

Hoe onderscheid je organisatie zich, ten opzichte van de concurrenten?
Floren: Door de juiste inkoopkanalen te hebben bemachtigd, hebben wij een streepje voor tegenover onze concurrenten op het gebied van kwaliteit. Dat resulteert in een laag uitvalpercentage en concurrerende prijzen. Hiermee zien we ons marktaandeel met de week groeien.

Een belangrijke USP binnen deze branche is het leveren van goede aftersales. Een organisatie moet altijd bereikbaar zijn en een goede RMA-procedure hebben. SchermGroothandel beschikt over deze benodigde ingrediënten en laat daarmee zien dat wij onze klanten waarderen.
Het meenemen van feedback van onze klanten zorgt ervoor dat wij altijd aan de wens van de klant kunnen voldoen en daardoor een uitstekende service kunnen bieden – iets wat helaas veel ontbreekt bij concurrenten.

 

Hoe gebruiken jullie Teambase binnen Schermgroothandel?

Floren: Voorraad is erg belangrijk voor een groothandel. Wij willen niet misgrijpen en altijd kunnen leveren aan onze klanten. Teambase zorgt ervoor dat wij altijd de juiste hoeveelheid aan producten op voorraad hebben. De inkoopadvieslijsten zorgen ervoor dat wij precies weten hoeveel wij hebben verkocht, gaan verkopen, wat er onderweg is en wat wij dus als groothandel moeten bestellen.

Daarnaast werken met wij meerdere magazijnen. Teambase ondersteund meerdere magazijnen en locaties, dus dat is ideaal voor onze organisatie.

Rate this post