2.3.09 Feature Requests met gedeelde takenlijsten.

Zoals je waarschijnlijk de afgelopen paar weken al gemerkt hebt trekken wij momenteel enkele sprints speciaal voor de feature requests. In update 2.3.09 hebben wij wederom een aantal feature requests omzet in nieuwe features. Hierbij een overzicht van de nieuwe features voor deze update.

Gedeelde taaklijsten

Afbeelding van een takenlijstoverzicht

Een uitbreiding op de takenlijst is de gedeelde takenlijst. Met een gedeelde takenlijst is het mogelijk om een takenlijst aan te maken welke in te zien is door één of meerdere teamleden. Wanneer je een extra takenlijst aanmaakt krijg je direct de mogelijkheid om teamleden toe te voegen aan de takenlijst. Om een nieuw taak in de takenlijst aan te maken, kies je “+ Taak aanmaken”  en kies je vervolgens de gezamenlijke takenlijst waarin de taak moet komen.

Nieuwe takenlijst aanmaken
Door de komst van gezamenlijke takenlijsten, zijn alle bestaande taken verplaats naar een persoonlijke takenlijst.

Verbetering opdrachtoverzicht bij meerdere opdrachten per offerte

Wanneer je een offerte specificeert met meerdere tabbladen binnen één offerte, is het met deze update duidelijker geworden bij welk onderdeel van de offerte een opdracht hoort. Het onderwerp van de offerte wordt vanaf heden voorzien van de tabblad-omschrijving in het opdrachtoverzicht. Nieuw opdrachtoverzicht

Weergavemodal voor artikeldetails bij definitieve artikeltabel toegevoegd

Artikeltabellen zijn met deze update voorzien van een extra knop waarmee het mogelijk is om het desbetreffende artikel direct in te zien via een weergavemodal. Deze toevoeging biedt voordeel wanneer men een artikel snel wenst aan te passen, zonder de huidige workflow te verlaten. Tevens is deze functie geimplementeerd bij het inkoopadvies, om zo eenvoudig prijzen of overige artikeldetails aan te passen.

Artikel weergavemodal

iPhone 5s artikel aanpassen

Rate this post