Deadlines beschikbaar op reparatiedetailpagina.

Een veelgestelde vraag van onze Teambase-gebruikers was om de einddatum en aftelfunctie naar het detailscherm te brengen van de reparatie. Sinds de laatste update is het mogelijk om de einddatum van de reparatie ook in te zien op de reparatiedetailpagina.

Afbeelding van reparatiesoftware voor telefoonreparatiewinkels

Einddatum met aftelfunctie nu ook zichtbaar op reparatiedetailpagina.

Interne notities bij voltooide reparaties.

Heb je een reparatie voltooid en je wilt graag noteren dat je de klant hebt gebeld, maar niet gesproken? Je kan vanaf heden interne notities achterlaten bij de reparatie, zonder de reparatie te moeten heropenen.

werkzaamhedenlogboek reparaties

Reparatie klaar? Je kan vanaf nu direct de klant informeren dat de reparatie klaar is om afgehaald te worden.

Een verzoek wat wij de laatste maanden veel hebben gehoord was om het mogelijk te maken om de klant de kunnen informeren over de status van een reparatie als deze afgerond is. Wij hebben overwogen om dit per SMS, WhatsApp of e-mail te doen. Deze update brengt de mogelijkheid mee om te informeren per e-mail. Omdat dit verzoek veelal van telefoonherstelbedrijven is gekomen, was het niet handig om een SMS-functie te implementeren. Het notificeren per SMS naar een klant waarvan het toestel ter reparatie is aangeboden is namelijk niet erg zinvol. Daarom hebben wij er voor gekozen om in deze update te beginnen met e-mail. We sluiten niet uit dat SMS of WhatsApp in een later stadium wordt toegevoegd.

klant informeren over status reparatie

Om een klant per e-mail te informeren over het feit dat een reparatie klaar ligt om afgehaald te worden, kies je voor “Klant informeren” uit de acties-groep. Hierna wordt er een modal getoond met een standaard tekst welke vrij aan te passen is. Via “Instellingen > Reparatie > Documentinstellingen” is het mogelijk om een sjabloon aan te maken.

 

Rate this post