Wat zeggen andere Teambase-gebruikers over Teambase?

Rene de Jong

“Teambase biedt ons alle mogelijkheden om alles in één systeem vast te kunnen leggen”

“Teambase is het CRM-pakket waarmee Storeplay het gehele verkoopproces van A tot Z registreert. Ook gebruikt Storeplay het pakket voor haar interne proces. Daarbij worden 6 fases doorlopen. Met teambase kunnen we iedere fase netjes vastleggen en aan de juiste medewerker koppelen.” aldus René de Jong – eigenaar van Storeplay.

“Door teambase is iedereen in ons bedrijf altijd op de hoogte van de situatie van een klant. Het biedt ons alle mogelijkheden om alles in één systeem vast te kunnen leggen. We werken ondertussen een dikke maand met Teambase en zijn zeer tevreden!”

Rene de JongEigenaar bij Storeplay
Rene Rol

“Teambase, werkt perfect! Altijd en overal overzicht! “

“Wij werken sinds begin 2015 met Teambase, werkt perfect! In ons geval is de relatiemodule het gene wat wij het meeste gebruiken. Zo hebben we altijd en overal overzicht! Ook lekker dat er altijd backup is..” aldus René Rol – Directeur Tornakgroep BV.

Rene RolDirecteur bij Tornakgroep BVTornak
Sjoerd Petrusma

“Met Teambase houden wij onze werkzaamheden overzichtelijk en werken we efficient”

“Teambase is voor ons een onmisbaar stuk gereedschap. Bij ons komen iedere dag klanten waarbij er reparaties worden ingenomen. Met Teambase houden wij onze werkzaamheden overzichtelijk en werken we efficiënt.”

Sjoerd PetrusmaMedewerker ComputerCare HilversumComputerCare Hilversum
Michiel Couvee

“Overal en altijd bij mijn data, heerlijk!”

“Ik ben werkzaam in de mediasector, snelheid bij ons van groot belang. Vooral om deze reden is Teambase voor mij erg handig, veel van mijn offertes en facturen moeten via de mail verzonden worden en dit werkt perfect! Ik gebruik lang niet alle mogelijkheden binnen het pakket, maar gezien de vriendelijke prijs van Teambase is dit geen enkel bezwaar.”

Michiel CouveeEigenaar van Chiel Media
Jelle Winters

“De alles in 1 oplossing voor onze winkels”

“Onze nood voor een eenvoudig, allesomvattend CRM systeem is tot onze grote tevredenheid vervuld met het gebruik van Teambase in onze winkels. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.”

Jelle WintersJelle Winters - Directeur van iFixers Belgie

Jordan de Vos

“Teambase is een fantastisch programma omdat we eindelijk ons periode-systeem kunnen gebruiken. Administraties werken uitstekend, de boekhouding heeft er totaal geen omkijken meer na. Al met al, Teambase; helemaal top!

Jordan de VosEigenaar bij Robberts GuitarsRobberts Guitars

Fantastisch programma voor abonnementen